Coaching is een middel

om het beste uit uzelf te halen

 

Een coach ondersteunt en activeert het bewustwordingsproces en helpt u inzicht te krijgen in de manier waarop u zichzelf stuurt en waar dit in gebreke blijft. Uw persoonlijk functioneren en de activiteiten die u doet kunnen zodanig verstrengeld zijn, dat u er even niet meer uitkomt. In een coachingstraject kijken we samen welke talenten en drijfveren u heeft en waarom deze u toch soms kunnen belemmeren om uw plannen uit te voeren.

 

Ik help u een specifiek project te structureren en de uitvoering te bewaken. We kijken daarbij samen wat u nodig heeft om goede resultaten te halen.

 

Wanneer coaching?

Als u bij voorbeeld:

  • ondersteuning wilt bij het maken van een actieplan
  • feedback wilt op uw functioneren
  • inzicht wilt krijgen in uw vaardigheden, kwaliteiten en beperkingen

Coaching kan zowel in privé-situaties als bij stagnaties in projecten op het werk. Bij het coachen spreken we concrete doelen af en de voortgang wordt steeds geëvalueerd. We gaan niet onnodig in op uw privéleven, omdat dit niet functioneel is voor het oplossen van het actuele probleem. Vijf à zes bijeenkomsten van 1,5 uur zijn vaak voldoende om u weer op weg te helpen.

ACOS Counselling - Coaching - Communicatie   Kapelweg 18   1906 EB Limmen  T: 072-5053955  F: 072-5053160  E: info@acos-ccc.nl

Disclaimer & Algemene voorwaarden