Disclaimer & Algemene Voorwaarden


© copyright teksten en foto's
De teksten en afbeeldingen op deze website zijn intellectueel eigendom van ACOS Counselling-Coaching-Communicatie en mogen niet zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vermenigvuldigd worden. Aan de teksten kunnen geen rechten worden ontleend.

 

© copyright design en techniek
Deze website is ontwikkeld onder begeleiding door Bea

voor BELLA Productions (www.bellapro.nl). Zij heeft tevens zorggedragen voor het design en de technische realisatie. Het is uitdrukkelijk verboden (delen van) het design, de fotografie en/of de techniek zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BELLA Productions in andere publicaties of websites over te nemen.

 

Algemene Voorwaarden

Op alle werkzaamheden van ACOS Counselling-Coaching-Communicatie zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Alkmaar onder nummer RO1 204/1999

 

Links

ACOS Counselling-Coaching-Communicatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe pagina's, die via een link bereikt worden.

ACOS Counselling - Coaching - Communicatie   Kapelweg 18   1906 EB Limmen  T: 072-5053955  F: 072-5053160  E: info@acos-ccc.nl

Disclaimer & Algemene voorwaarden