Uw counsellor en coach bij ACOS

Elly Jänichen-Fellinger

Geboren in 1951, echtgenote, moeder en oma.
Na mijn studie Frans vertrok ik naar Frankrijk en werkte daar in het toerisme. Terug in Nederland volgde ik opleidingen in Public Relations en Communicatie en deed ervaring op in non-profit organisaties en het bedrijfsleven. Vanaf 1989 werkte ik als zelfstandig communicatieadviseur en als opleider-trainer in public relations en op het gebied van persoonlijke communicatie.
Sinds 2006 werk ik als gediplomeerd counsellor/coach vanuit mijn eigen praktijk in Limmen, Noord-Holland.

Tijdens de jaren als trainer/adviseur heb ik veel mensen mogen helpen met problemen die zij in hun leven tegenkwamen, zowel op het emotionele vlak als in hun persoonlijke ontwikkeling en op het werk. Zelf kreeg ik ook al vroeg te maken met een aantal ingrijpende levenservaringen en heb deze op een goede manier kunnen verwerken.

Al deze ervaringen motiveerden mij om anderen op professionele

wijze te gaan helpen. Daarom begon ik in 2005 met de studie Counselling en Coaching bij de ACC te Wageningen. In 2008 behaalde ik het certificaat rouwbegeleider bij het Landelijk Steunpunt Rouw. Tijdens de studie heb ik veel praktijkervaring met cliënten opgedaan.

Ik ben lid van de Stichting Counselling in Wageningen en sta ingeschreven in de verwijsbestanden van Gcoach en het LSR in Amersfoort.

De specialisaties die ik bied zijn relatiecounselling en rouw & verliesverwerking.

ACOS Counselling - Coaching - Communicatie   Kapelweg 18   1906 EB Limmen  T: 072-5053955  F: 072-5053160  E: info@acos-ccc.nl

Disclaimer & Algemene voorwaarden