Therapeutisch tekenen

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden…

Dit gaat zeker op bij counselling of coaching. Waar woorden soms tekort schieten om de juiste gevoelens uit te drukken, kan een tekening uitkomst bieden. Elk mens kan door middel van lijnen, vormen en kleuren uitdrukking geven aan wat er op dat moment speelt.

 

Tijdens het creatieve proces maakt u contact met onbewuste patronen en overtuigingen en dat kan heel verhelderend zijn. Door samen te praten over uw tekening worden de onderliggende emoties geanalyseerd en in een duidelijke context geplaatst. Dat kan de start zijn voor het veranderingsproces en uw persoonlijke ontwikkeling.

 

Het gaat bij het tekenen beslist niet om artistieke hoogstandjes; u hoeft geen kunstenaar te zijn. Vaak beginnen volwassenen zelfs met een beetje tegenzin… "het wordt toch niks, ik kan niet tekenen"…. Maar de ervaring laat zien dat iedereen tekenen toch leuk vindt en dat de resultaten vaak indrukwekkend zijn.

 

 

 

 

 

 

ACOS Counselling - Coaching - Communicatie   Kapelweg 18   1906 EB Limmen  T: 072-5053955  F: 072-5053160  E: info@acos-ccc.nl

Disclaimer & Algemene voorwaarden